Renewan ratkaisut

Miten palvelemme sinua

Tarjoamme kestäviä, paikallisia energiantuotantoratkaisuja biopohjaisilla polttoaineilla toimiville lämpö- ja voimalaitoksille. Innovatiivinen teknologia, vahva projektikokemus sekä ylläpito- ja elinkaaripalvelut yhdistettynä oman konepajan mahdollisuuksiin takaavat sinulle toimitusvarman ja huolettoman polttolaitoshankkeen aina polttoaineen vastaanotosta savukaasujen puhdistukseen saakka.

Lämmöntuotantoon

Tutustu

Sähköntuotantoon

Tutustu

Teollisuuteen

Tutustu

Ajankohtaista

Tärkeä virstanpylväs Plaine Commune Energien 26,5 MW kaukolämpölaitoksen toimituksessa on saavutettu. Kattilalaitteiden päänostot tapahtuvat työmaalla Saint Denis’ssä huhtikuun 27. ja 28. päivänä. Plaine Commune Energie on osa Engie-konsernia.
Lue lisää »
Renewa Oy ja Vapo Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen biohöyrylaitoksen toimittamisesta Valio Oy:n meijerialueelle Jyväskylään. Laitos tuottaa prosessihöyryä Valion maidonjalostuksen tarpeisiin ja pienentää Valion hiilijalanjälkeä merkittävästi.
Lue lisää »
Renewa Oy ja Alajärven Lämpö Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen uudesta 8 MW biokattilasta. Alajärven Lämmön kaksi vanhempaa biolämpölaitosta vuosilta 2006 ja 1996 ovat myös Renewan toimittamia.
Lue lisää »

Parempi tapa toimia

Kuinka varmistamme laadun? Yhdistämme ratkaisuissamme innovatiivisen teknologian, vahvan projektikokemuksen sekä ylläpito- ja elinkaaripalvelut.

Prosessien ja laitoksen suunnittelu tarpeidesi mukaan

Kattilan valmistus omassa konepajassa

Laitteiden kuljetukset sekä nostot

Tuotteen asennukset, koekäytöt ja käyttöönotot

Kaikki tarpeellinen tieto dokumentoituna

Renewan tuotteet, teknologiat ja palvelut

Toimintakulttuurimme perustuu tehokkaan, puhtaan teknologian edistämiseen niin suunnittelussa, toteutuksessa kuin ylläpidossakin. Tämä mahdollistaa tuotantolaitosten korkean käytettävyyden ja energiatehokkuuden koko niiden käyttöiän. Laitostemme kotimaisuusaste on yli 90 %.

Siksi uusiutuvan energiantuotannon edelläkävijät luottavat Renewaan.