Renewan ratkaisut

Miten palvelemme sinua

Tarjoamme kestäviä, paikallisia energiantuotantoratkaisuja biopohjaisilla polttoaineilla toimiville lämpö- ja voimalaitoksille. Innovatiivinen teknologia, vahva projektikokemus sekä ylläpito- ja elinkaaripalvelut yhdistettynä oman konepajan mahdollisuuksiin takaavat sinulle toimitusvarman ja huolettoman polttolaitoshankkeen aina polttoaineen vastaanotosta savukaasujen puhdistukseen saakka.

Lämmöntuotantoon

Tutustu

Sähköntuotantoon

Tutustu

Teollisuuteen

Tutustu

Ajankohtaista

Vakka-Suomen Voima kertoo vasta julkaistussa esitteessään Uudenkaupungin lippulaivastaan, uudesta lämpölaitoksesta. Renewan toimittama laitos on lämmittänyt Uudenkaupungin koteja sekä Valmet Automotiven tehdasta kohta vuoden verran.​
Lue lisää »
Renewa Oy ja Rottneros Bruk AB ovat allekirjoittaneet sopimuksen 20 MW biokattilan toimittamisesta Rottnerosiin, Ruotsiin. Uusi kattila tuottaa uusiutuvaa lämpöä Rottnerosin tuottaman CTMP- ja hiokesellun kuivaimille.
Lue lisää »
Renewa Oy ja Härjeåns Energi AB ovat sopineet biokattilan toimittamisesta briketti- ja pellettitehtaalle Svegiin, Ruotsiin. Kattilalla tuotetaan höyryä pellettien ja brikettien kuivaimille sekä tulistettua höyryä sähköntuotantoon ja lämpöä Svegin kaukolämpöverkkoon.
Lue lisää »

Parempi tapa toimia

Kuinka varmistamme laadun? Yhdistämme ratkaisuissamme innovatiivisen teknologian, vahvan projektikokemuksen sekä ylläpito- ja elinkaaripalvelut.

Prosessien ja laitoksen suunnittelu tarpeidesi mukaan

Kattilan valmistus omassa konepajassa

Laitteiden kuljetukset sekä nostot

Tuotteen asennukset, koekäytöt ja käyttöönotot

Kaikki tarpeellinen tieto dokumentoituna

Renewan tuotteet, teknologiat ja palvelut

Toimintakulttuurimme perustuu tehokkaan, puhtaan teknologian edistämiseen niin suunnittelussa, toteutuksessa kuin ylläpidossakin. Tämä mahdollistaa tuotantolaitosten korkean käytettävyyden ja energiatehokkuuden koko niiden käyttöiän. Laitostemme kotimaisuusaste on yli 90 %.

Siksi uusiutuvan energiantuotannon edelläkävijät luottavat Renewaan.