Renewan ratkaisut

Miten palvelemme sinua

Tarjoamme kestäviä, paikallisia energiantuotantoratkaisuja biopohjaisilla polttoaineilla toimiville lämpö- ja voimalaitoksille. Innovatiivinen teknologia, vahva projektikokemus sekä ylläpito- ja elinkaaripalvelut yhdistettynä oman konepajan mahdollisuuksiin takaavat sinulle toimitusvarman ja huolettoman polttolaitoshankkeen aina polttoaineen vastaanotosta savukaasujen puhdistukseen saakka.

Lämmöntuotantoon

Tutustu

Sähköntuotantoon

Tutustu

Teollisuuteen

Tutustu

Ajankohtaista

VSV-Energialle Uuteenkaupunkiin rakennettu 20 MW kaukolämpölaitos on luovutettu asiakkaalle 23.11.2015. Renewan toimittama uusi 20 MW kaukolämpölaitos tuottaa biolämpöä Uudenkaupungin kaukolämpöverkkoon ja Valmet Automotiven tehtaalle.
Lue lisää »
Euroopan bioenergiajärjestö AEBIOM järjesti EIPS Workshopin – European Medium Scale Pellet Market Brysselissä 17. marraskuuta 2015. Renewa osalistui tapahtumaan antamalla kattilavalmistajan näkemyksen työpajan osallistujille.
Lue lisää »
Renewan hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi DI Jari Ainalin. Hän aloittaa tehtävässä 5.11.2015.
Lue lisää »

Parempi tapa toimia

Kuinka varmistamme laadun? Yhdistämme ratkaisuissamme innovatiivisen teknologian, vahvan projektikokemuksen sekä ylläpito- ja elinkaaripalvelut.

Prosessien ja laitoksen suunnittelu tarpeidesi mukaan

Kattilan valmistus omassa konepajassa

Laitteiden kuljetukset sekä nostot

Tuotteen asennukset, koekäytöt ja käyttöönotot

Kaikki tarpeellinen tieto dokumentoituna

Renewan tuotteet, teknologiat ja palvelut

Toimintakulttuurimme perustuu tehokkaan, puhtaan teknologian edistämiseen niin suunnittelussa, toteutuksessa kuin ylläpidossakin. Tämä mahdollistaa tuotantolaitosten korkean käytettävyyden ja energiatehokkuuden koko niiden käyttöiän. Laitostemme kotimaisuusaste on yli 90 %.

Siksi uusiutuvan energiantuotannon edelläkävijät luottavat Renewaan.